Dårlige oppdateringer i det siste, men jeg har hatt veldig mye å gjøre og ganske lite å blogge om. Skal bli med på hytta til Anna i morgen, så da blir det ikke blogging før mandag etter jeg har reist. Også fikk jeg endelig farget etterveksten i går, deilig!


etterveksten er borte!!

ser ganske skeiv ut her, men tror (og håper) det bare er håret som er litt rart akkurat her.

 

♥ eline

kunstløp må være den fineste sporten!

 

hva syns du om kunstløp?
eline
Deilig å spise noe etter å ha vært på skolen i 7 timer og trening 2/3. Det er det jeg har gjort i dag. Vi tok noen bilder på treninga, men ingen ordentlige der vi gjør noe liksom. Det skal vi gjøre på onsdag heller..

ER MED I EN KONKURRANSE PÅ DENNE BLOGGEN!!


dopa


haha, søting!


hva har du gjort i dag?
eline 
flaut, siden den er så dårlig og jeg så helt jævlig ut.. men den blir bedre neste gang. og husk! DEL 2 kommer til uka en eller annen dag.

 

♥ eline

hmm, tror det forsvant en effekt her..

ENDELIG funket bildeopplasteren.. årh. fikk ideen om redigering av bildene på vilde's blogg!

hva syns du om redigeringen?
eline 
Dagen min har bestått av nesten ingenting. Marte overnattet jo, og vi våknet alt for sent! Vi hadde egentlig tenkt å bade i stampa, men hun skulle til faren sin så vi må ta det til uka.. Har bare spilt mw2, noe jeg suger hardt i og sittet på pcen i hele dag. Men det er jo søndag, så da er det lov!

Vi lastet jo opp må-gjøre videoen på youtube i dag, men så funker ikke lyden!? Blir helt gal.. Marte skulle se om hun greide å fikse det når hun kom hjem fra faren, så håper hun greier det! Del 2 kommer til uka.

hva har du gjort i dag?
♥ eline 
Nå har vi spilt inn første del av må-gjøre videoen. Resten tar vi i morgen, og da skal vi gjøre noe helt syykt (for meg) ute.. Dere kan fortsatt komme med forslag, men ingen av videoene kommer ut før i morgen tror jeg, siden det tar så lang tid å laste den opp osv. Nå driver jeg å tøyer litt og gjør styrke før vi legger oss.


skal farge håret i morgen, blir deilig å få vekk den ekle, lyse etterveksten..


noen som greier å gjette hva vi skal gjøre i morgen?
♥ eline 
Marte er her nå og skal overnatte. Blir koselig! Vi tenkte å lage en må-gjøre video som vi skal legge ut i kveld, så derfor må dere komme med forslag til hva vi skal gjøre!


kunstløp kjoler, jeg ønsker meg sånn halveis.. ingen er perfekte, dritkjipt


treningstøy, trekk til å ha utenpå skøytene og smykke..

såå, hva kan vi gjøre på videoen?
♥eline 
Nå er ida her, hun kom en liten stund før vi dro på butikken og hun skulle spise middag. Hun skal overnatte og vi koser oss. Lenge siden jeg har sett den snuppa! I stedenfor å skrive masse drit, kan jeg heller legge ut noen bilder vi prøvde å ta..


ida sover hele tiden, tøft med skole etter juleferien..


fint! 

min snuppe!

hun har de fineste øynene!
hva gjør du i kveld?
♥ eline 
Heihei!

Startet dagen med en god frokost før jeg dro til skolen for å ha muntlig høring fra tiden jeg var i praksis. Det gikk kjempebra og jeg fikk 5'er. Det vippet mellom 5 og 6, men siden de som jobbet der ikke ga oss litt mer krevende oppgaver. Men jeg er fornøyd med både karakteren og meg og Nina's innsats. Etter det gikk jeg rundt til byen med Marte en stund før vi tok turen på brun og blid. Etter det gikk vi for å se på idda, siden jeg hadde glemt noen votter der. Så kommer det plutselig en mann bort og spør hva vi skal, også sier jeg at vi bare skulle se om det var noen vi visste hvem var/kjente der for å åpne garderoben. Også spør han om sykt mye og plutselig står jeg bare å ser på han og tenker "seriøst!?". Men jaja, han ville sikkert ikke at noen skulle være der nå. Haha..

 
deilig frokost!


neida, spiste en banan også!


bittelitt trøtt, tror jeg.. GOD MORGEN! skjønner ikke hvorfor det blir så stort?


nødvendige innkjøp

 

eline
Jeg og Marte, har funnet ut at vi må begynne å gjøre mer styrke og trene mer hjemme. Så da fant jeg noen brae tips på noen blogger og youtube og prøvde meg på de. Så får vi se om det er noen bedringer om noen mnd.

I morgen skal jeg bare på skolen i 20 min. for å ha muntlig høring i PTF, fra den tiden vi var i praksis før jul. Lurer på hvordan det kommer til å gå, men satser på at det ikke går alt for dårlig siden det er jo spørsmål om hva jeg har gjort og hvordan jeg har greid meg osv. Ønsk meg lykke til!

 


PLIS, IKKE TA DETTE SÅ VELDIG SERIØST! :):):)) PÅ FORHÅND TAKK.er dere ute i praksis?
Okei! da starter jeg med blogging igjen, så får vi se hvor lenge jeg holder på denne gangen..jeg suger til å blogge. Haha!

Det har skjedd mye siden sist men jeg orker ikke ramse opp alt. Det har vært jul, jeg har fylt 16 og fikk verdens fineste bursdagsgave! Noen som kan gjette hva det er? Ble skikkelig overrasket og dødsglad! Brombroom.. Så startet vi på skolen for 2 dager siden, fuck det!

Men i går da, så var jeg på trening med snuppene mine og tok noen bilder der!

fint!dere ♥

flinka!
musneste gang, skal vi ta når vi er nede.. hahha


Så prøvde vi på et stunt, men så faila vi og jeg slo til anna i trynet. Hardt!
marty ♥

 

Vi tok ingen seriøse bilder denne gangen, så neste gang skal vi prøve å få tatt noen mer seriøse ogå! Vi går på kunstløp forresten.

hva syns du om bildene? hva trener du?
Jeg er i oslo nå, så blir nok ikke mye blogging! Kos dere :-)halvferdig og snart klar til å gå til byen i regnet.
Da er jeg tilbake. Har ikke blogget av personlige grunner, som jeg ikke vil snakke om her.

Jeg har jo farget håret brunt, men ikke vist hvordan det ble. Det skal jeg heller ikke i dag, men dere får jo en smakebit! Var så sinnsykt koselig å vokne opp i dag, 1. desember og det kunne ikke vært en bedre start på desember (bortsett fra snø og ferie osv. da). Spiste kakemann og drakk kakao til frokost med stearinlys og begynte ikke på skolen før 09.45 og skulle ha en høreprøve som jeg ikke hadde øvd noe til. Så fikk jeg 4! Ble skikkelig glad. Så dro jeg til byen med Nina og Emma og gikk innom noen butikker, er sikker på at jeg vil ha over halve gina! Fikk unnagjort et par kjøp også! :-)

I morgen kan jeg vise dere innkjøpene av Ikea.

EDIT; JEG MENTE IKKE AT JEG VAR DEILIG UTEN MASCARA UANSETT, MEN AT DET VAR DEILIG Å GÅ UTEN. HAHAH! 


herlig! lille søte gina som kjøpte lyset da hun var i københavn ♥


bruker ikke mascara for tiden.. men deilig uten uansett

 

er det ikke deilig at jula har begynt nå?

 eline
Årh. Hadde skrivd ferdig et innlegg i sta, men nå som jeg skulle poste det var det borte, for noe dritt! Uansett.. I stad kjørte jeg og pappa en tur til flekkerløya for å gå en liten tur ut mot sjøen, det blåste skikkelig mye, men syns det er ganske gøy jeg! Spreking!

Har ihvertfall nettopp spist pepperkakene vi bakte for litt siden og tent det første julelyset med familien, koselig! Endelig har denne herlige og koselige tiden begynt. Juletiden er favoritt tiden i året. Det er så koselig! God mat, venner, familie og bare kos etter at skolen har gitt oss ferie!

 


kameraet mitt gikk tom for strøm, så da kan jeg vise dere adventslysene våre til uka!

 

er du glad i juletiden?

eline
Heyhey!

I dag tidlig hentet mamma meg kl. 10 fordi vi skulle en tur på IKEA, ble ikke mye på meg men kan vise dere hva jeg kjøpte senere eller noe. Nå har jeg nesten akkurat kommet hjem fra byen, måtte innom upstairs en tur for å kjøpe noe greier til noe jeg skal ha lys på og noen hemmelige småting. Vilde jobber jo på upstair så da ble jeg der til hun var ferdig siden hun skal sove hos meg også skal vi farge håret, blir koselig!

 

EDIT; herregud, glemte å poste innlegget, men dere får se hva jeg kjøpte og resultatet i morgen.. har ingen bilder akkurat nå.
Nå storkoser vi oss og varmer opp med dyrepasserne før Idol kommer på skjermen, chips og julebrus! I morgen tidlig kommer mamma og henter meg, så skal vi på Ikea igjen. Må kjøpe noen dekorasjoner og gaver så det passer veldig fint. Er skikkelig gøy der, å gå rundt og se på alle tingene, haha!

 
hadde et bilde til men det ville ikke lastes opp..

 

noen som følger med på idol eller?

♥ eline
Heihei!

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra jobb. Nina og faren kom og hentet meg i dag tidlig, så vi slapp å ta buss, tusen takk for det, det regnet jo masse i dag også.. Vi er i praksis hver fredag, noe som er skikkelig deilig! Ei som jobber der har nesten nettopp (noen uker siden) fått en valpepomeranian, den var DRIITSØT, koste den nesten ihjel, skikkelig myk pels og leken og kosete. Er helt forelsket i lille Molly ♥ I kveld skal jeg være barnevakt for søte Miriam. Det blir nok koselig! Så da blogges vi kanskje der :-)

 


drittregn. enten sol eller snø! ..eller, 1. desember kan det komme litt snø.

 


gamle bilder, de eneste jeg fant på den andre pcen.

 

syns du jeg burde farge håret brunt? EDIT; har kjøpt en hårfarge, gleder meg til å vise dere!

eline
Halloo!

Slapp hjem fra skolen tidligere i dag fordi vi hadde en fucka naturfagsprøve. Så jeg slappa av litt hjemme og møtte mamma på butikken. Jeg skal ha med suppe til meg og Nina i morgen fordi hun hadde det forige gang. Haha.. Nå sitter jeg og ser på grey's, beste programmet.

 

Skal snart begynne med middagen. Blir deilig med kyllingfileet glasert i chilisaus igjen, sinnsykt godt! ..okei, er allerede ferdig med å spise nå. flink blogger som glemmer å skrive ferdig.

 

  

hva har du gjort i dag? ♥

eline
Heisann sveisann!

Jeg har laget meg noen ønskelister med litt forskjellig på som jeg tenkte jeg kunne vise dere!

 

1. tur til strømstad spa // 2. iPhone 4s // 3. penger // 4. piaggio fly 50 // 5. toppboks // 6. hjelm

 

1. eos lip balm // 2. røde pumps // 3. brune høyhelte // 4. diverse sminke // 5. svarte høyhelte // 6. jeffrey campbell

 

hva ønsker du deg til jul?

eline
skulle bare minne dere på at jeg har bloggfri i dag.
Heyhey!

Har nettopp sett noen episoder av grey's anatomy etter å ha spist middag. Endelig wok igjen, elsker det! Men anyways, har ikke så mye å blogge om fordi jeg ikke har gjort så mye i det siste bortsett fra skole og skøyter + hyttetur. Kan ta med kameraet på skøyter en gang, ikke at vi gjør noe som ser spesielt bra ut men.. Nå er det fyr i peisen og jeg ser fortsatt på grey's anatomy, elsker det programmet. beste som finnes!

 
skal gi noen sånne til jul. f.eks til farmor&farfar og mormor&morfar ♥


så da måtte jeg smake på det, vil jo ikke gi bort noe som smaker ekkelt..

 

♥ eline
- Jeg hater når vi skal ha prøve, også spør jeg om hjelp og hva det og det er før prøven. Så sier den personen at h*n ikke aaner og kan ingenting. Også når vi får tilbake prøven, får hun en 5'er eller 6'er. Herregud, er det mulig!? takk for den...

- Jeg hater når jeg holder på å fortelle en histore, så avbryter andre meg mitt i og forteller videre! Det var JEG som begynte å fortelle så la meg fortelle ferdig!!

- Jeg hater ":P" tegnene, seriøst. Vet ikke helt hvorfor, men de irriterer meg sinnsykt mye...!

- Jeg hater når når jeg er dødstrøtt når jeg kommer på skolen, også har vi MATTEPRØVE i FØRSTE time!

- Jeg hater små fjortiser som gjør alt for å få likes og kommentarer på profilbildene, og som tror de er så mye bedre enn andre.

-Jeg hater når jeg kommer hjem, og må skikkelig tisse. Så er det ingen hjemme så JEG må gå for å finne nøkkelen siden noen har rotet bort min..

- Jeg hater at lillesøsteren min skal låne klær av meg. Det er greit at jeg låner klær av hun, men når hun skal låne av meg??! årh.. menmen, elsker henne så det får funke

kommer nok flere sånne innlegg.

 

 
Heihei!

Kan vel starte med å si at jeg har vært på hytta til Anna i helga, derfor har det ikke blitt noe blogging. Men nå er jeg tilbake og skal prøve å få til noen gode innlegg, mellom skolen og all treninga. Skal på tørrtrening i dag halv 4 og på publikumskøyting etterpå (må gå på publikumskøytinger også, for å trene mest mulig og lære ting fortere). Så er ikke sikker på når jeg er hjemme men blogges da!

Det var kjempekoselig på hytta til Anna, vi gikk ut en tur, spiste god mat, så på filmer osv. Gleder meg masse til å bli med når det har kommet snø der! elsker å komme vekk av og til, det er kjempedeilig.


null sminke i dag, bortsett fra øyenbrynene da.

 

hva gjorde du i helga? 

♥ eline
Eyoo!

Skal på sørlandssenteret med tuppene mine etterpå. Det går veldig lang tid før vi møtes for tiden, siden vi gjør forskjellige ting på fritiden og går på forskjellige skoler.. Veldig dumt, men det blir koselig å møte de i dag! Den nye delen av sørlandssenteret skal åpne i dag og jeg tror det er veldig fint, blir spennende å se! Så skal jeg til michelle senere, har ikke telling på hvor mange uker det er siden! sykt..

 

EDIT; helvette da, dette skulle jeg poste på skolen men glemte det. faen ta det

 

uff.. men siden jeg er snill

så sykt ikke min fotodag i dag.. eller hva det nå heter

 

♥ eline
Heyy!

Må begynne å ta meg bloggfri på onsdager. Får lite tid til å blogge pga. trening, og nå er anna her.. Det er forresten skikkelig deilig å kunne bruke øredobber, gå med hestehale osv. igjen! Aah.
Endelig!

Var på skolen i første time før jeg dro på sykehuset. Det er tre uker siden jeg opererte det høyre øret, så i dag skulle jeg ta ut en slags tampong og bandasje som var inni øret. Det var ganske vondt og ubehagelig, men deilig å være ferdig med det! Forhåpentligvis.. Om tre mnd. skal jeg på kontroll igjen, så da får jeg se hvordan det har gått. Gjør fortsatt ganske vondt der de kutta av og til, men regner med at det går over etterhvert!

   

♥ eline
Eyoo!

Har nettopp spist en deilig middag som Hanne lagde. De skal ha praktisk prøve i matlaging på torsdag, så da måtte hun øve seg litt. I dag har jeg endelig en slappe av dag, så da er det jo også ekstra deilig å få middag i steden for å lage den selv. (Ikke alltid jeg som lager middag men ofte. Det er dødsgøy!)

 

Fikk Costume i sta, så nå skal jeg snart sette meg ned for å lese litt i det. Må være det mest inspirerende og fineste bladet! :-)


ser
 kanskje ikke så godt ut, men smakte himmelsk!

 

hvilke(t) blad(er) leser du?
♥ 
eline
Jeg gleder meg så sinnsykt mye til jul. Kan nesten ikke vente! Jeg har allerede begynt å lage noe skikkelig fint, som jeg fikk tips av i et blad. Veldig enkelt og veldig fint, kan vise dere når jeg er ferdig.. Jeg har også begynt å lage noe av pynten jeg skal ha på julegavene jeg gir, elsker juletiden!

 


liten smak av hva jeg skal bruke som dekorasjon på rommet og i stua.

 


enkelt og fint. en stjerne og et hjerte ++ på hver gave. dere får se resultatet, sikkert flere ganger også :)

 

forbreder du deg til jul nå?
eline
hyttetur med anna

 

stavanger med michelle..

 

sene kvelder med ingvild og kathrine..

 

17. mai

 

sommerferien, hyttene med sjøen.

 

Og selvfølgelig mye mer som jeg ikke har bilder av eller som jeg ikke har lagt inn bilder av på pcen. alle bildene er ganske gamle.

 

syns denne er så bra!
bilde bilde bilde


Eline Velken. 16 år fra Trondheim, snakker østlandsk og bor i Kristiansand. Blogger om alt som faller meg inn, hverdagen og forskjellige ting! Nedenfor kan du legge meg til som venn.

Legg meg til som venn


Arkiv


· Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · August 2010


Kategorier


· alt · antrekk · fakta · innkjøp · sponsorer · utfordringer · videoer

Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!

Design / Layout
hits